Over ons

HET BEGIN

Ons verhaal

17 September 2007 opende snackbar ‘t Goude Gemaal aan de Loevesteinlaan 488 bijna op de hoek met de Erasmusweg haar deuren. Snackbar ‘t Goude Gemaal is gevestigd in de voormalige restaurant-snackbar Riwil waar de familie Den Otter zo’n 45 jaar de scepter heeft gezwaaid.
Snackbar ‘t Goude Gemaal bestaat tegenwoordig uit een snackbar, een lunchroom en een bezorgservice. Sinds 1 mei 2018 waait er een frisse wind door het bedrijf en is de snackbar gedeeltelijk omgetoverd tot hamburgerrestaurant: Burragâh Time!

Verse ingrediënten

Iedere dag bereiden wij onze maaltijden met vers aangeleverd groenten en vleeswaar.

Op maat gemaakt

Al onze maaltijden worden op bestelling klaargemaakt precies zoals u dat wilt.

Traditioneel

Onze Haagse maaltijden en snacks worden via eigen recept op traditionele wijze bereid.


DAGELIJKSE LEIDING

BURGER-QUEEN, La Toya:

Het idee van een grote USA hamburger (big burger) met alles erop en eraan, een maaltijd op zichzelf en dan natuurlijk op “z’n HAAGS”. Elke maaltijd wordt op bestelling klaargemaakt, precies zoals u het wilt, elke keer weer. Lekkere verse Haagse graute burragâh’s (big burgers), frites, menu’s en snacks daar staan wij voor. Burgers om bij ons op te eten of te laten bezorgen!SNACKBAR

Burragâh Time!

Groter, verser, lekkerder en door onze “bezorgster(ren)” snel bezorgd (of geserveerd).

Met alleen de meest verse ingrediënten en traditionele bereidingsmethoden. Zo wordt er iedere dag vers vlees en groenten bij ons aangeleverd. Het gehakt voor onze Haagse Burragâh’s en gehaktballen wordt in de ochtend vers “gedraaid” zonder toevoegingen. Onze groenten worden biologisch gekweekt en onze producten worden gebakken met plantaardige vetten. Dus groter, verser en (natuurlijk) lekkerder.

Alle burgers (225 gram puur rundvlees of kipfilet) zijn op de grill gebakken en worden geserveerd op een royaal belegde knapperige, bagnat (15cm) bun met friet. Onze burgers zijn verpakt met milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.  Al onze producten zijn van goede kwaliteit, want lekker eten staat bij ons centraal.

Uiteraard kunt u ook voor een snelle hap bij  Burragâh Time terecht. Wij bereiden traditionele snacks en Aziatische gerechten zoals saté, bami, nasi, wok schotels en spareribs/biefstuk/varkenshaas menu’s. Voor de kleine beurs hebben we al een verse daghap vanaf € 5.00,-


BEKIJK MENU

De beste burragâh van Den Haag op je bord?BEL ONS

06 – 152 123 38


Maandag t/m zondag
12:00 uur – 23:00 uur

Loevesteinlaan 484-492,
2533 CG Den Haag


Bekijk ons menu en bestel