Nieuw in de wijk: Snackpoint Burragâh Time

23 oktober 2018Door Burragâh Time
Burragah_w42-18.jpg

 

Nieuw in de wijk: Snackpoint Burragâh Time

Na een maandenlange verbouwing zal de officiële opening van Snackpoint Burragâh Time aan de Loevesteinlaan in Den Haag plaatsvinden op de locatie van Snackbar ’t Goude Gemaal. “Op zondag 21 oktober wordt de spectaculaire finale van de eetwedstrijd de Burger Challenge gehouden, het hoogtepunt tijdens onze officiële opening,” aldus een trotse La Toya, die in Snackpoint Burragâh Time de scepter zwaait. “Acht finlisten zullen strijden om de hoofdprijs en dat is een artiestenreis all inclusieve. John Medly zal de middag van 15.00 tot 19.00 uur presenteren en muzikaal omlijsten. Iedereen is welkom en de entree is gratis!”

Voor de verbouwing van Snackpoint Burragâh Time zijn kosten noch moeite gespaard. De nieuwe inrichting en belettering geven de zaak echte uitstraling. “Tevens is onze menulijst uitgebreid met de Snackpoint formule,” vervolgt La Toya. “Aan ons bestaande assortiment zijn geweldige producten toegevoegd van de zogenaamde boerenlijn en De Grautûh Burragâh Menu’s. De nieuwe producten vallen op door fantasierijke benamingen zoals de Porc Rib Burger, Topa Deluxe en Kapsalon Next Level. Verder zijn er een vegetarische burger, nieuwe toppings en sauzen. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. Op burragahtime.nl is alles te vinden. Op deze site kan tevens voor bezorging (met 10% korting) besteld worden. Wij bezorgen dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. Via de site kunnen kinderen ook nog eens lid worden van de verrassende KidsClub!”

Feestavond voor het goede doel
La Toya: “Op vrijdag 26 oktober wordt in ons cafe ’t Oude Gemaal een cd-presentatie van DJ Roma gehouden van zijn nieuwe nummer ‘Sexy’. Verder zijn er optredens van Mart Hoogkamer, Francois Pieters, Mario Mulder en vele andere bekende zangers. Kaarten zijn in de voorverkoop 10 euro en 12,50 aan de deur. De opbrengst gaat naar Stichting BriBos (om kankerpatiënten te steunen). Gerda & Chris Teske Schilderwerken hebben al een grote donatie gedaan. Iedereen die vanaf nu tot 25 oktober op burragahtime.nl een bestelling plaatst, maakt automatisch kans op twee vrijkaarten!”

Contact
Snackpoint Burragâh Time is gevestigd aan de Loevesteinlaan 488 in Den Haag. Tel. 070-3214774. Website burragahtime.nl. De snackbar met groot buitenterras is elke dag geopend van 12.00-23.00 uur. Gratis parkeren voor de deur.

Foto: Een zichtbaar trotse La Toya poseert voor ‘haar’ Snackpoint Burragâh Time. Foto Richard Mulder


BEL ONS

06 – 152 123 38


Maandag t/m zondag
12:00 uur – 23:00 uur

Loevesteinlaan 484-492,
2533 CG Den Haag


Bekijk ons menu en bestel